About هزینه تخریب ساختمان

آیا قسمت‌های باقیمانده از عملیات تخریب و همچنین چوب بست‌ها، شمع‌ها، سپرها، حائل و سایر وسایل حفاظتی پایداری و ایمنی لازم را دارند؟

 تخریب ترکیبی : در برخی مواقع، ترکیبی از روش‌های مختلف برای تخریب استفاده می‌شود.

بیمه تخریب؛ این بیمه که معمولا برای ساختمان‌‎های مسکونی و تجاری در نظر گرفته می‎‌شود، یک بیمه مستقل است که در صورت وقوع خسارت جزئی یا کلی به ساختمان، هزینه‌‌های مربوط به تخریب و بازسازی آن را پوشش می ‌دهد.

به این ترتیب می‌توان گفت اصلی‌ترین عوامل موثر بر هزینه تخریب دیوار و بنا عبارت‌اند از:

این روش برای تخریب ساختمان‌های کوچک و فرسوده که اسکلت فلزی یا بتنی ندارند مناسب است. در این روش از ابزارهایی مانند چکش، بیل، کلنگ و اره برای تخریب دیوارها، سقف و سایر قسمت‌های ساختمان استفاده می‌شود.

در مورد ساختمان‌هایی که در اثر سیل، آتش‌سوزی، زلزله و … آسیب دیده‌اند، قبل از تخریب، به منظور جلوگیری از ریزش و خرابی ناگهانی، مهار و شمع‌بندی کافی در قسمت‌های لازم انجام می‌شود.

هرچه متراژ ساختمان بیشتر باشد، زمان و تجهیزات بیشتری برای تخریب نیاز است، که به‌طور مستقیم هزینه را افزایش می‌دهد.

طبیعی است که هزینه تخریب ساختمان کلنگی و فرسوده در مقایسه با ساختمان نوساز و محکم کمتر است. هر چه ساختمان بافت فرسوده‌تری داشته باشد، تخریب آن راحت‌تر انجام می‌شود.

ساختمان‌هایی که عمر مفید خود را پشت سر گذاشته‌اند، نیازمند تخریب و بازسازی هستند.

مهندسی تخریب نقشی کلیدی در جلوگیری از حوادث و کاهش خسارات جانی و مالی دارد. با برنامه‌ریزی علمی و استفاده از روش‌های مناسب، امکان جداسازی و بازیافت مواد و مصالح از آوار فراهم شده و این مواد به چرخه تولید بازگردانده می‌شوند.

با وجود ماشین‌آلات جدید، این روش کمتر به تخریب ساختمان کار می‌رود. اما آشنایی با آن خالی از لطف نیست.

تخریب ساختمان‌های چندطبقه نیازمند تجهیزات خاص و ایمنی بیشتر است. ارتفاع سازه و دشواری کار در ارتفاع نیز بر هزینه تأثیر می‌گذارد.

اگر بخواهیم شما را با اصول تخریب ساختمان و مراحل آن آشنا کنیم باید گفت که در وهله اول نیاز است تا مراحل اداری انجام این کار را طی کنید. در گام اول باید اقدام به اخذ مجوز از شهرداری کنید.

معمولاً ساختمان کلنگی دو طبقه در عرض یک هفته تخریب میشود و برآورد هزینه به تجربه تخریبکار بستگی دارد. همچنین تخریب ساختمان کلنگی حتماً باید با نظارت مهندس پیمانکار تخریب و حضور مهندس ناظر پروژه صورت بگیرد. تخریب ساختمان به روش سنتی و عدم استفاده از مهندس از نظر شهرداری ممنوع است و تخلف محسوب میشود. همچنین با توجه به خطرات احتمالی تخریب ساختمان کلنگی برای ساختمان های مجاور کار تخریب باید بر پایه اصول مهندسی و علمی باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *